CNA a atenţionat postul de televiziune pentru copii Minimax, scrie Hotnews, pentru scene “cu comportament indecent” prezente în ecranizarea unei poveşti din folclorul maghiar, intitulată “Semnele de naştere ale prinţesei”. E vorba de un desen animat în care o fată de împărat îşi ridică rochia în faţa unui porcar, mai întâi până la genunchi, apoi până la brâu, iar în a treia zi, până la gât.

Din întâmplare, fetele mele au văzut povestea zilele trecute, le-a plăcut şi mi-au povestit-o şi mie pe un ton foarte firesc, fără glumiţe sau curiozităţi tipice copilăriei, ceea ce mă face să cred că nu există nimic obscen sau cu tentă sexuală în acel desen animat.

CNA s-a sesizat din cauza scenelor de nuditate difuzate în timpul zilei, care sunt interzise de legea privind protecţia minorilor, se mai spune în ştirea HotNews. Urmăriţi, vă rog, cele două filmuleţe de mai jos şi faceţi comparaţie între desenul incriminat şi câteva secvenţe din filmul “Endless Love”, cu Brooke Shields, difuzat de PrimaTV sâmbăta trecută, de la ora 16.

http://www.youtube.com/v/8ocxNlwP_3w&hl=en&fs=1

Brooke Shields şi iubitul ei sunt liceeni în acest film. Scenele cu pricina sunt până la secunda 45:

http://www.youtube.com/v/oOD3EdaB4WA&hl=en&fs=1