Potrivit unor surse din piaţă (aşa se spune când nu vrei să dai nici un indiciu), revistele Descoperă şi Target, ambele aparţinând trustului Media Pro, nu vor mai apărea. Varianta oficială va fi, probabil, că s-a decis “transformarea” în portal online, că se impune trecerea pe net, date fiind tendinţele….

La “Descoperă” am făcut colecţie în primii 2-3 ani de existenţă ai revistei, iar pentru “Target” cred că am tradus vreo două articole la primul număr. Sunt două dintre revistele de care mă simt cel mai apropiat după 7 ani petrecuţi în Media Pro şi pot să afirm că se numără printre cele mai bine realizate şi mai moderne produse de pe piaţa media din România. Însă Adrian Sârbu a dovedit în mai multe rânduri că nu are nici o reţinere când e vorba să închidă ziare sau reviste aflate în criză.

LATER EDIT. Potrivit datelor oficiale de pe site-ul Biroului Român de Audit al Tirajelor, numărul din luna septembrie al revistei “Descoperă” s-a vândut în 18.765 de exemplare, iar “Target” a vândut în luna august 11.361 de bucăţi. “Descoperă” are o audienţă de 100.000 de cititori pe ediţie, iar “Target”, de 18.000 de cititori pe ediţie, reiese din cea mai recentă livrare SNA, iulie 2007-iulie 2008.