Eu, Mihnea Măruţă, tată de fete, declar pe proprie răspundere că următorul clip publicitar nu are nici o corespondenţă în realitate şi, mai mult, reprezintă o jignire adusă celor ca mine - bărbaţi care nici nu vor să conceapă, darmite să se trezească într-o dimineaţă că un băiat a dormit în camera fiicei lor adolescente.

Protestez, cu modestele mele mijloace de blogger, faţă de tupeul implicit al replicii “O, mulţumesc! Eu sunt Alex, prietenul Corinei”, precum şi faţă de lipsa de educaţie a tânărului brunet, care n-a învăţat nici până la vârsta asta că, dintre doi bărbaţi, cel mai în vârstă trebuie să întindă primul mâna.

Protestez, de asemenea, faţă de ideea copywriterului de a o pune pe soţia bietului om să întrebe retoric, ca o proastă: “Ce-i, iubitule, întotdeauna ţi-ai dorit un fiu, nu?”. Da, mai toţi bărbaţii îşi doresc şi un fiu, însă nu văd legătura cu tipul care “se serveşte” singur cu cafea. Dacă respectivul copywriter n-are copii sau are doar băiat, îi doresc şi o fetiţă. Aşa, să înţeleagă :)

http://www.iqads.ro/clip_ro/1792

Pe dumneavoastră ce reclamă vă enervează? Şi de ce?