Un antrenor bun face rezultate mari cu echipe mici. Cu un lot de super-jucători e simplu. Însă când “reciclezi” fotbalişti care păreau sortiţi diviziei B sau stingerii către anonimat, când transformi în sportivi cu personalitate nişte străini necunoscuţi – l-aţi auzit pe Bruno Fernandes, originar din Guineea Bissau, cum vorbeşte româneşte, cu acorduri, cu “ă” şi “î”? ştiaţi că a jucat un an la Ceahlăul? -, atunci se cheamă că ai stofă.

Şi mai ai stofă de antrenor dacă ai curajul de a te adapta unei deschideri rapide de scor, dacă, în sinea ta, recunoşti repede că ai greşit şi, mai ales, dacă nu ţi se urcă la cap un succes precum cel de aseară, obţinut pe merit, dar şi cu mult noroc.

http://www.youtube.com/v/_0R_K00U75I&hl=en&fs=1&

Pentru o imagine mai bună, găsiţi aici rezumatul victoriei de la Glasgow, iar aici, golurile tuturor partidelor de aseară, inclusiv dubla lui Mutu, care şi-a regăsit brusc dezinvoltura de a trage la poartă.

A postat şi TVR golurile Unirii pe propriul site, însă e inexplicabil cum nu înţelege nimeni din postul public că ar fi bine să facă un rezumat şi să permită preluarea lui pe alte site-uri, cu un cod “embed”. Ce folos că deţii drepturile de difuzare dacă nu ştii să profiţi şi pe internet? Mai mult, fazele importante nici măcar nu sunt puse în ordine, trebuie să te descurci în “galeria media”…