Un comentator care semnează Radu a scris la postarea mea anterioară că, (de fapt, a fost vineri noaptea), în clubul clujean Romantic s-a produs o încăierare în care ar fi fost implicat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Rareş Niculescu, fost europarlamentar, fost director în Primăria clujeană şi fost redactor-şef la “Monitorul de Cluj”.

Iată ce susţine Radu:

- “rares niculescu amendat de jandarmi la clubul romantic cu 2 milioane de lei dupa ce a batut o fata!!!!”

- “niculescu a provocat un scandal monstru si a fost nevoie de interventia jandarmeriei si politiei si la iesire a spus la toti ca ii va face ca el este omul lui boc si demnitar si ca ii va reclama pe jandarmi. scriu aici ca martor al incidentului dupa ce m-am interesat de un blog de ziarist”

- “eu eram la bar si am vazut trei tipi cu costume care in prima faza faceau scandal ca nu au unde sa stea si ca nu sunt locuri, era pe la 2.30. cred ca era trei fara un sfert am vazut cum un ins din aia imbracati in costume l-a impins pe unu si a sarit o fata, una mihaela parca o cheama, mihaela boxerita ca stiu ca face box, ca sa il apere pe prietenul ei. atunci l-am vazut pe un alt barbat cel care facea la sfirsit cel mai mare scandal ca nu stiu ce e pe la guvern ca i-a tras un pumn in fata. si a urmat incaierarea intre grupuri si apoi cu oamenii de ordine. la jandarmi le-a fost frica sa intervina si au stata afara si au data amenzi numai de gura celor din local care ziceau ca o sa cheme pro-teveu”.

Dacă există şi alte persoane care au asistat la evenimentul de vineri noaptea, le rog să intervină. Presa centrală a preluat acest subiect. Citiţi aici şi aici. Mulţumesc.

MAI TÂRZIU. “Voi formula plângere penală pentru abuz în funcţie împotriva echipei Jandarmeriei care s-a deplasat la faţa locului şi a celei aflate la comanda operativă, având în vedere lipsa de profesionalism cu care au înţeles să gestioneze respectivul incident şi, de asemenea, declaraţiile furnizate ulterior mass-media”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Rareş Niculescu, prin intermediul unui comunicat de presă citat de citynews.ro.
ŞI MAI TÂRZIU. Martor ocular: “Purtătorul de cuvânt al Guvernului era beat şi a lovit o fată”, scrie clujeanul.ro, citând ProTV Cluj. Iată ştirea ProTV:

P.S. Din cauza unui comentator anonim, care a confundat libertatea cu dreptul de a lansa tot felul de calomnii despre alţi comentatori, am şters toate comentariile de la această postare şi am decis să introduc moderare. Sunt dator să îi protejez de asemenea mizerii pe ceilalţi 99,9%.